Samarbeidende Regnskapsbyråer

Kurs og etterutdanning for autoriserte regnskapsførere 

Samarbeidende Regnskapsbyråer hjelper deg med kompetanseheving og oppdatering av eksisterende kunnskap

Meld deg på kurs

Faglig oppfriskning og nettverksbygging

Samarbeidende Regnskapsbyråer AS arrangerer kurs og medlemsmøter fire ganger i året. Vår målsetting er å holde relevante og godkjente kurs til konkurransedyktige priser, samt skape en kollegial og hyggelig atmosfære rundt våre arrangementer. Høstseminaret har utviklet seg til å bli vårt hovedarrangement, hvor vi samler både medlemmer, utstillere og andre aktører fra regnskapsbransjen. En ypperlig arena for nettverksbygging og kompetanseutveksling.   

Kursinnhold som gir oppdateringstimer

En autorisert regnskapsfører må oppfylle etterutdanningskravet for å opprettholde autorisasjonen. Som din kursarrangør holder vi kontroll på etterutdanningstimene for å opprettholde din autorisasjon. Kursene skal også sørge for at du hele tiden er faglig oppdatert på det siste som rører seg i bransjen.  

Hvert år gjennomfører vi skattekurs i januar og et høstseminar over tre dager i oktober. Høstseminaret finner sted på et høyfjellshotell i midt Norge som består av både faglig oppfriskning og sosialt påfyll.  

Utstillere 

Produkt- og systemleverandører er en viktig og nødvendig del i utviklingen av bransjen vår. Hvert år inviterer vi bransjerelevante utstillere for å fortelle om nye løsninger og arbeidsverktøy som finnes på markedet.

Tilbakemelding fra en av våre utstillere  
“Et flott arrangement å være til stede på som systemleverandør! Profesjonelt lagt opp med en utrolig god atmosfære og et godt fora for regnskapsførere som kan sparre med likesinnede. Det var en spesielt spennende arena for oss som leverer et skybasert økonomisystem, og vi hadde mange gode diskusjoner med byråer som ønsker å begynne på reisen mot skyen”.  

– Anine Kristensen, Tripletex  

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kommende kurs?

Send oss en henvendelse via vårt skjema og vi vil ta kontakt så fort vi har mulighet.

hCaptcha